ZAHVALA

Znano je, da Slovenci, kljub pregovorni nevoščljivosti, v težkih trenutkih stopimo skupaj, začutimo stisko ranljivih skupin prebivalcev in skušamo po svojih najboljših močeh pomagati. Tudi v času epidemije nalezljive bolezni COVID-19 smo v našem domu občutili to skrb in razumevanje.

Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem, ki ste nam na kakršenkoli način pomagali in nam še pomagate, da lažje zagotavljamo varnost in zdravje našim stanovalcem in zaposlenim. V prvi vrsti je to Občina Zagorje ob Savi z županom gospodom Matjažem Švaganom in njegovo ekipo, ki nam že od vsega začetka z razumevanjem in s pomočjo stoji ob strani, zelo dobro pa sodelujemo tudi z Zdravstvenim domom Zagorje ter s predstavniki civilne zaščite in gasilci.

Za materialno in finančno pomoč se zahvaljujemo še naslednjim delovnim organizacijam in posameznikom:
• DEWESoft d.o.o.,
• Lek farmacevtska družba d.d. Ljubljana,
• Odvetniška družba Čeferin,
• Lekarna Pušnik d.o.o. Trbovlje,
• Tjaša Potparić,
• Steklarna Hrastnik,
• Društvo elektronikov Slovenije,
• Kimi d.o.o., Proizvodno Trgovsko Podjetje,
• Vrtec Zagorje,
• Komunala Zagorje.

Nenazadnje pa se zahvaljujemo tudi župniku Župnije Izlake in Čemšenik, gospodu Janezu Mihelčiču za razumevanje in takojšnjo podporo ter pomoč pri vzpostavitvi in organizaciji prostorov za morebitne okužene stanovalce našega doma.

V imenu stanovalcev in zaposlenih našega doma se vsem iskreno in globoko zahvaljujemo.
Ostanimo zdravi!
Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!
Ker se epidemiološka situacija v Zasavju umirja, bomo v ponedeljek, 10.8.2020 zopet omogočili obiske pri naših stanovalcih. Obiski bodo potekali po že dogovorjenih pravilih:
• Za obisk pri stanovalcu se je potrebno naročiti na telefonski številki  051 219 237, od ponedeljka do petka, od 13:00 do 15:00 ure.
• Na obisk bomo sprejeli eno zdravo osebo na stanovalca, v določenih terminih.
• Če ste bili pred kratkim na dopustu v tujini, odložite obisk pri stanovalcu vsaj za en teden po prihodu iz tujine.
• Obiski se izvajajo v domskem parku, pred vhodom v dom, na sprehodu okrog doma in samo izjemoma v dnevnem centru (v primeru dežja).
• Ob prihodu v dom je potrebno razkužiti stopala in roke, nošnja kirurške zaščitne maske je obvezna ves čas obiska.
• Ob obisku je potrebno še vedno vzdrževati razdaljo, ob morebitnih dotikih si tako obiskovalec, kot tudi stanovalec razkužita roke.
• Spremljali bomo tudi zdravstveno stanje obiskovalcev (telesna temperatura, morebitni znaki okužbe…).
• Obiskovalci se brez spremstva osebja ne smejo prosto gibati po domu.
• Ob obisku lahko stanovalcem prinesete priboljške in potrebščine, ki jih bodo zaposleni pred predajo stanovalcem razkužili.
• Stanovalce lahko za kratek čas tudi odpeljete na sprehod, kavo, po opravkih… Tudi za te izhode je potrebna prejšnja najava.
Celodnevnih izhodov in izhodov  preko vikenda v domače okolje,  še ne bomo omogočili.
Ker bodo v domu zopet dovoljeni obiski, video klicev ter sprejemanja in delitve paketov ne bomo več izvajali.
S skupnimi močmi, spoštovanjem pravil in odgovornim ravnanjem bomo zmanjšali tveganje za vnos okužbe v dom. Hvala, spoštovani svojci, ker nas pri tem podpirate in razumete.
Ostanimo zdravi!

Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!

Z današnjim dnem obiski svojcev v našem domu niso več mogoči, ravno tako prosti izhodi stanovalcev, zato bomo od ponedeljka 27.7.2020 ponovno omogočili povezavo z našimi stanovalci s pomočjo video klicev.
Video klice bomo izvajali preko aplikacij Messenger in Viber. Za klic se naročite na telefonski številki 051 668 892 pri socialni delavki Urški.
Ravno tako bomo zopet sprejemali pakete za stanovalce in sicer ob ponedeljkih (pakete delimo v petek) in ob četrtkih (pakete delimo v ponedeljek). Ker bodo paketi v 72 urni karanteni, prosimo, da stanovalcem ne pošiljate sveže hrane in sadja. Pakete označite z imenom stanovalca in jih odložite na pripravljen voziček pri glavnem vhodu v dom.

Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!

Zaradi neugodne epidemiološke situacije v Zasavju, naraščanja števila okužb v Hrastniku, pa tudi primerov v Trbovljah in Zagorju, smo se odločili uvesti bolj restriktivne ukrepe, seveda z namenom zaščite naših stanovalcev.
Od srede, 22.7.2020 obiski svojcev v našem domu ne bodo več mogoči, prav tako naši stanovalci ne bodo imeli več prostih izhodov iz doma.
Ukrepe bomo sprostili z umiritvijo situacije, o čemer vas bomo seveda obvestili.
Verjamemo, da našo skrb razumete in da se strinjate, da je zdravje in varnost naših stanovalcev, vaših najbližjih na prvem mestu.
Ostanimo zdravi!

Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!
V domu na Izlakah še vedno skrbno spremljamo epidemiološko sliko v lokalnem okolju in smo v stikih z dežurno epidemiološko službo, ki nam popolnega zaprtja doma še ne priporoča. Z vašimi obiski v domu tako nadaljujemo, seveda še vedno po predhodnem naročilu in ob spoštovanju dogovorjenih varovalnih ukrepov.
Za obiske se svojci naročate na telefonski številki  051 219 237 od ponedeljka do petka, med 13:00 in 15:00 uro.
Prav tako ponovno opozarjamo svojce, da se ob obisku v domu držijo dogovorjenih pravil:
• na obisk lahko pride ena zdrava oseba,
• ob prihodu je obvezno razkuževanje rok in stopal,
• med obiskom je obvezno nošenje kirurške maske,
• obiske, če vreme dopušča (če ne dežuje) izvajamo zunaj (park, sprehod okoli doma, pred vhodom v dom…),
• svetujemo fizično distanco, ob morebitnih dotikih je potrebno obvezno razkuževanje rok,
• prosto gibanje svojcev po domu ni dovoljeno.

Smo se pa odločili, da daljših izhodov stanovalcev, kot so celodnevni odhodi v domače okolje ali odhodi domov preko vikenda, do nadaljnjega ne omogočimo, saj pri takšnih izhodih prihaja do večjega števila stikov, ki jih ne moremo zadovoljivo spremljati in nadzorovati. Izhodi v domače okolje bodo omejeni od 20.7.2020, do preklica.

Ob morebitnem slabšanju lokalne epidemiološke slike, se bomo tudi v našem domu odločili za bolj restriktivne ukrepe, o čemer pa vas bomo seveda obvestili.
S skupnimi močmi, spoštovanjem pravil in odgovornim ravnanjem bomo zmanjšali tveganje za vnos okužbe v dom. Hvala, spoštovani svojci, ker nas pri tem podpirate in razumete.

Ostanimo zdravi!
Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!

Kljub naraščanju števila okužb v Sloveniji, lokalna epidemiološka slika ostaja nespremenjena, v Zagorju ob Savi še nismo zabeležili okužbe, zato se v domu še nismo odločili za bolj restriktivne ukrepe.
Za obiske pri stanovalcih se je potrebno naročiti in sicer med 13:00 in 15:00 uro na telefonski številki 051 219 237.

Omejili smo število obiskovalcev, zato svojce prosimo za razumevanje.
Prosimo, da obiskovalci, ki prihajajo iz dopustovanja v tujini (Hrvaška…),  svoj obisk pri stanovalcu odložijo vsaj za teden dni.
Ravno tako ponovno opozarjamo svojce, da ob prihodu na obisk spoštujejo dogovorjene ukrepe, saj bomo lahko le tako zmanjšali tveganje za vnos okužbe v dom. Poudarjamo, da je potrebno pred vstopom v dom razkužiti stopala in roke. Ves čas obiska je obvezno nošenje kirurške maske  in ohranjanje distance, ob dotikih pa razkuževanje rok obiskovalca in stanovalca.
Le z odgovornim ravnanjem vseh, stanovalcev, svojcev in zaposlenih nam bo uspelo preprečiti vnos virusa v dom.
Ostanimo zdravi!
Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!
Kljub temu, da se ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe v Sloveniji počasi rahljajo, pa v domovih za starejše še veljajo pravila, s katerimi poskušamo zmanjševati tveganje za vnos okužbe v dom, saj so naši stanovalci ranljivi in bi jih morebitna okužba zelo prizadela.
Obveščamo vas o naslednjih novostih pri ukrepih, ki stopijo v veljavo 8.6.2020:
Obiski pri stanovalcih bodo še naprej potekali samo po predhodni najavi (pokličete socialno delavko Urško, 051 668 892 ali 03 56 74 104) in ob določenih terminih. Omogočili bomo več obiskovalcev na posamezen termin, tako bo načrtovanje obiskov za vas lažje, obiski pa bodo mogoči tudi  ob sobotah v dopoldanskem času. Prosimo obiskovalce, da se držijo navodil, s katerimi jih bo seznanilo osebje (nošenje maske, razkuževanje rok, varnostna razdalja, …)
Ker bodo obiski sedaj mogoči pogosteje, vas obveščamo da video klicev ne bomo več izvajali.
Če si zaželite druženja s stanovalcem izven domskih prostorov, se ravno tako najavite  pri socialni delavki, dogovorili bomo tudi termin vračanja stanovalca v dom.
Stanovalci lahko dom zapustijo tudi za več dni. Tudi za  bivanje izven doma se je potrebno predhodno najaviti. Svojce bomo opremili  z obrazcem za spremljanje zdravstvenega stanja, ki ga boste izpolnjevali tekom bivanja v domačem okolju.
Pakete s pripomočki in priboljški za stanovalce lahko sedaj prinesete s seboj na obisk, kjer bomo poskrbeli za razkuževanje embalaže v katero so prehranski izdelki zapakirani. Prosimo ne prinašajte sveže hrane, ki se hitro pokvari .
S trudom in odgovornostjo zaposlenih v domu nam je uspelo v času epidemije preprečiti vnos okužbe v dom. S skupnimi močmi in spoštovanjem pravil ter odgovornim odnosom si želimo, da nam vsem skupaj uspeva še naprej.
Hvala za razumevanje.
EKIPA DSO IZLAKE

 

Spoštovani svojci!

V skladu z usmeritvami Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti bomo tudi v našem domu omogočili obiske. Obiski bodo potekali v določenih terminih, v skladu z urnikom, ki smo ga pripravili in samo ob predhodni najavi.
Z obiski bomo začeli v četrtek, 7.5.2020.
Za obisk se lahko dogovorite s socialno delavko Urško tako, da pokličite na telefonsko številko 03 56 74 104 ali 051 668 892. Socialna delavka vam bo dodelila termin v katerem bo možen obisk.
Obiske bomo, če bo vreme dopuščalo izvedli zunaj, (v primeru slabega vremena v dnevnem centru). Obiski bodo potekali po strogem protokolu:
- stanovalca lahko obišče samo en obiskovalec;
- obvezna bo maska, razkuževanje, merjenje telesne temperature;
- s stanovalci telesni stik (objem, poljub...) ne bo dovoljen;
- obiskovalci boste ob prihodu podpisali izjavo, da ste zdravi in da niste bili v stiku z okuženim;
- obisk bo trajal 20 minut;
- na obisk ne nosite paketov in priboljškov (za prinos paketov sta še vedno v veljavi ponedeljek in petek);

Obiski pri stanovalcih, ki ne posedajo na invalidski voziček in so vezani na sobo, bo možen šele po 18.5.2020.

Vhod za obiskovalce je predviden na vhodu pri bifeju (iz strani Lekarne).

Prosimo vse svojce za potrpežljivost in razumevanje, saj vseh obiskov ne bomo mogli izvesti naenkrat, ker bo število obiskovalcev in terminov za obiske omejeno, zaradi zagotavljanja varnosti naših stanovalcev.

Ekipa DSO Izlake

OBISKI V DOMU
Spoštovani svojci!

Tudi mi smo z veseljem pričakali vest, da bodo v kmalu spet možni obiski v domovih za starejše. Vendar vas prosimo še za malo potrpežljivosti in razumevanja. Organizacija obiskov v skladu s smernicami, ki nam jih bodo pripravile pristojne službe bo mogoča šele po praznikih, saj uradnih obvestil in navodil še nismo prejeli. Uspelo nam je preprečiti okužbo z virusom in želimo si, da bi tudi obiski potekali tako, da bi bilo možnosti za prenos okužbe čim manj, to pa zahteva pripravo posebnega protokola.

DOM OSTAJA ZA OBISKOVALCE ZAPRT DO NADALJNJEGA, O DNEVU, KO BOMO SPET ODPRTI ZA OBISKE, O NAČINU IN TERMINIH OBISKOV PA VAS BOMO OBVESTILI V NASLEDNJEM TEDNU.

Hvala za razumevanje in potrpežljivost, verjamemo, da je cilj in želja vseh nas, da ostanejo naši stanovalci zdravi!

Ekipa DSO Izlake

Spoštovani svojci!

Sporočamo vam, da se stanovalci dobro počutijo in da se vsi trudimo, da njihovi dnevi, kljub omejitvam in ukrepom za preprečevanje prenosa morebitne okužbe, tečejo kar se da normalno. Fizioterapevtke in delovni terapevtki ter gospodinje, vsaka v svoji enoti poskrbijo za telovadbo, sprehod v parku, posedanje na trasi in balkonih, za videoklice, za prinos dobrot iz domskega bifeja, razdelitev paketov...in še kup malenkosti, ki življenje naših stanovalcev v teh dneh naredijo čim bolj prijetno. Časopisne hiše so nas založile s križankami in revijami, prebiramo tudi knjige, pletemo in na različne načine ohranjamo kondicijo in dobro voljo.

Še vedno so vsa testiranja, ki jih opravimo pri stanovalcih in zaposlenih (ob kakšnih manjših respiratornih okužbah) negativni in vsi upamo, da tako ostane še naprej. Pohvala in zahvala gre seveda vsem našim zaposlenim, ki z veliko požrtvovalnostjo in skrbjo pazijo na zaščitne ukrepe, tako v domu, kot tudi v domačem okolju in tako ščitijo naše stanovalce.

Pazite nase in ostanite zdravi!

Ekipa DSO Izlake

Dragi svojci!

Sporočamo, da smo dobro, da smo zdravi in da so bili do sedaj vsi brisi (stanovalcev in zaposlenih), ki smo jih poslali v testiranje negativni. Upamo, da tako ostane še naprej.

Še naprej se je možno dogovoriti za video klic preko aplikacij Messenger in Viber, pokličite socialno delavko Urško, na telefon 051 668 892 in se dogovorite za termin klica.

Pakete z dobrotami, ki jih namenjate svojcem lahko prinesete ob ponedeljkih (delimo v petek) in ob petkih (delimo v torek) in jih odložite na za to pripravljen voziček pri recepciji doma. Vemo, da se bližajo prazniki in da ste bili vajeni svojce razveseliti z domačimi dobrotami. Tokrat prosimo, da v paketih ne pošiljate pirhov, potic, šunke...in druge sveže hrane. Paketi gredo namreč v karanteno in sveža hrana se bo pokvarila. Hvala za razumevanje.

Pazite nase in ostanite zdravi!

Ekipa DSO Izlake

Dragi prijatelji našega doma!
Tudi v našem domu smo v preteklih dneh občutili kako smo v Zasavju povezani in si priskočimo na pomoč ko je to potrebno. Radi bi se zahvalili vsem, ki v teh dneh mislijo na nas in nam na različne načine, predvsem pa z zaščitnimi sredstvi, pomagajo, da skrbimo za naše stanovalce in njihovo zdravje s skrbjo in spoštovanjem, ki si ga zaslužijo.
Zahvala gre seveda na prvem mestu Občini Zagorje ob Savi in županu Matjažu Švaganu, pa Dewesoft d.o.o. Trbovlje, Elnet d.o.o. Izlake, Srednji šoli Zagorje, Vrtcu Zagorje za zaščitna sredstva. Zahvaljujemo se tudi Telekomu za telefone, ki jih uporabljamo za vzpostavitev video klicev, pa revijam Zabavnik, ter Media24 za revije in uganke, ki so jih namenili stanovalcem, za krajši čas.
Zahvaljujemo pa se seveda tudi vam spoštovani svojci, ki nas podpirate in motivirate s svojimi sporočili in lepimi željami ter ste situacijo sprejeli s potrpežljivostjo in razumevanjem.

Ostanite zdravi!

Ekipa DSO Izlake

Dragi svojci!

Sporočamo, da smo dobro in da so zaenkrat vsi testi, ki smo jih naredili pri stanovalcih in zaposlenih negativni. Upamo, da tako tudi ostane.

Še vedno se lahko odločite za video klepet s stanovalci preko aplikacije Messenger, pokličite socialno delavko Urško na telefon 051 668 892, da se dogovorite za termin klica.

Z veseljem bomo tudi odgovorili na vaša vprašanja o počutju stanovalcev. Pokličete lahko od ponedeljka do petka na telefonsko številko 03 567 41 04 in 03 567 40 85.

Sprememba je pri dostavi paketov za stanovalce. Pakete bomo sedaj sprejemali ob ponedeljkih in petkih. Oddate jih lahko na za to pripravljen voziček pri recepciji doma. V pakete ne pakirajte sveže hrane in sadja, saj bomo pakete prinesene v ponedeljek delili v četrtek in pakete prinesene v petek šele v ponedeljek.

Bodite dobro in ostanite zdravi!

Spoštovani obiskovalci!

Ob pojavu prvih primerov okužb s koronavirusom v Sloveniji vas obveščamo, da, zaradi varovanja zdravja naših stanovalcev in drugih uporabnikov naših storitev, ki so hkrati najbolj ranljiva skupina prebivalcev, velja v našem domu popolna prepoved obiskov od 6.3.2020 dalje.

Vse informacije glede vaših svojcev so vam na voljo na telefonskih številkah:

03 567 41 04 ter 03 567 40 85.

Najlepša hvala za razumevanje.

UPRAVA DSO IZLAKE

V predprazničnih dneh vabimo stanovalce in svojce, da se nam pridružijo...

V DOMU STAREJŠIH OBČANOV
POLDE EBERL JAMSKI
IZLAKE

ODDAMO V NAJEM
DVA PROSTORA V SKUPNI IZMERI 24,20 m² ZA OPRAVLJANJE STORITVENIH DEJAVNOSTI. TRENUTNO STA OBA PROSTORA OPREMLJENA IN NAMENJENA KOZMETIČNI DEJAVNOSTI.

INFORMACIJE NA TEL.ŠT.
03 567 95 07 (tajništvo)

V novembru vabimo stanovalce, svojce in druge obiskovalce, da se na pridružijo na naslednjih prireditvah...

Vabimo vas, da se nam pridružite...

Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednjih prireditvah...

Obveščamo vas, da je bazen z januarjem 2019, zaradi težav z bazensko tehniko, do nadaljnjega zaprt.

Vabimo vas, da se nam v prazničnih dneh pridružite na naslednjih prireditvah...

PROGRAM PRIREDITEV ZA NOVEMBER 2018

Nedelja, 4. november 2018 ob 15.00 uri v telovadnici
Nedeljska sveta maša

Sreda, 7. november 2018 ob 10.00 uri v dnevnem centru
Zbor stanovalcev

Sreda, 14. november 2018
Martinov izlet »Ptuj«

Četrtek, 15. november 2018 ob 16.00 uri
Pevsko druženje s pevci VDC Zasavje

Četrtek, 22. november 2018 ob 16.00 uri v telovadnici
Potopisno predavanje Nova Zelandija – Maka in Jože Ranzinger

Torek, 27. november 2018 ob 17.00 uri v dvorani
Predavanje za svojce »Paliativna oskrba«
Amra Džombič, dipl.med.sestra in Urška Kolar, socialna delavka

Četrtek, 29. november 2018 ob 16.00 uri v dnevnem centru
Pevski zbor ZD Zagorje »Zdravčice«

Petek, 30. november 2018 ob 9.30 uri v dnevnem centru
Praznovanje rojstnih dni stanovalcev z RK Zagorje in OŠ Ivana Kavčiča Izlake

NA PRIREDITVE PRISRČNO VABIMO TUDI SVOJCE IN DRUGE OBISKOVALCE DOMA!

Stanovalce, svojce, obiskovalce našega doma, vabimo, da se udeležijo Dneva odprtih vrat, v petek, 5.oktobra 2018...

V oktobru vabimo stanovalce, svojce in ostale obiskovalce, da se nam pridružijo na naslednjih prireditvah...

V maju vabimo stanovalce, svojce in druge obiskovalce, da se nam pridružijo na prireditvah, ki smo jih pripravili...

V mesecu aprilu vabimo stanovalce, njihove svojce in ostale obiskovalce, da se nam pridružijo na naslednjih prireditvah...

Stanovalci, svojci in ostali obiskovalci našega doma, vabimo vas, da se nam pridružite na naslednjih prireditvah...

V februarju vabimo stanovalce, njihove svojce in ostale obiskovalce doma, da se nam pridružijo na naslednjih prireditvah...

V prazničnem decembru smo za stanovalce in svojce pripravili pester program prireditev. Vabljeni!

V novembru za stanovalce pripravljamo naslednje prireditve...

V oktobru vas vabimo, da se nam pridružite...

V septembru vas prav posebno lepo vabimo v petek 15.septembra 2017 ob 16.30 uri na začetno slavnostno E - Qalin prireditev..

Pomen varovane gospodinjske skupnosti za starostnike z demenco

Demenca je napredujoča možganska bolezen, ki prizadene možganske funkcije, kot so spomin, mišljenje, prostorska in časovna orientacija ter sposobnosti govornega izražanja. Da bi te procese razkroja človekove osebnosti in s tem odvisnosti od drugih, čim bolj upočasnili, si v domovih za starostnike s strokovno psihosocialno obravnavo v okviru varovanih gospodinjskih skupnosti prizadevamo podpreti zmožnosti in zdravljenje starostnikov v primežu demence. Na ta način čim dlje ohranjamo njihove delovne spretnosti in družbene aktivnosti, saj imajo tudi ljudje z demenco, omejitvam, ki jih prinaša ta epidemija 21. stoletja navkljub, pravico živeti življenje, podobno običajnemu.

 

Zaradi okvare na telefonskem omrežju trenutno ni možno poklicati v dom preko fiksnega telefonskega omrežja. Prosimo, da uporabite mobilne številke:

SOCIALNA SLUŽBA 051 668 829

KOORDINATORKA POMOČI NA DOMU 041 310 829

ZDRAVSTVENO NEGOVALNA SLUŽBA 051 661 038

Hvala za razumevanje

V juniju vas vabimo na naslednje prireditve...

Demenca je napredujoča možganska bolezen, ki prizadene možganske funkcije, kot so spomin, mišljenje, prostorska in časovna orientacija ter sposobnosti govornega izražanja. Da bi te procese razkroja človekove osebnosti in s tem odvisnosti od drugih, čim bolj upočasnili, si v domovih za starostnike s strokovno psihosocialno obravnavo v okviru varovanih gospodinjskih skupnosti prizadevamo podpreti zmožnosti in zdravljenje starostnikov v primežu demence.

 

V našem domu smo konec marca zaključili obnovo osrednjih dnevnih prostorov...

V maju vas vabimo, da se nam pridružite...

V aprilu pripravljamo za stanovalce in obiskovalce naslednje prireditve...

V predprazničnih dneh vabimo stanovalce, svojce, obiskovalce, da se na pridružijo na naslednjih prireditvah...

V oktobru za stanovalce pripravljamo...

Počitnic je konec in zopet začenjamo s prireditvami na katere vabimo stanovalce, svojce in druge obiskovalce. V septembru vas vabimo...

V maju vas vabimo na naslednje prireditve...

V aprilu za naše stanovalce pripravljamo naslednje dogodke...

V marcu vabimo stanovalce, svojce in obiskovalce na naslednje prireditve...

V Februarju za stanovalce pripravljamo naslednje prireditve...

V prazničnem decembru se nam lahko pridružite na naslednjih prireditvah ...

V novembru za stanovalce pripravljamo naslednje dogodke ...

V četrtek, 1. oktobra 2015, ob mednarodnem dnevu starejših, smo v Domu starejših občanov Izlake otvorili obnovljene prostore za stanovalce.

V oktobru za stanovalce pripravljamo naslednje dogodke ...

V septembru za stanovalce pripravljamo naslednje dogodke ...