OBVESTILO

Spoštovani svojci in prijatelji našega doma!

Poročali smo že o poteku testiranja med stanovalci in zaposlenimi. V poznih nočnih urah smo bili obveščeni, da je 6 naših stanovalcev pozitivnih na COVID - 19 virus.
Preko noči smo skupaj z PGD Zagorje  pripravili rdečo cono, ki bo locirana v Jurijevem domu na Izlakah in danes bodo pozitivni stanovalci premeščeni v novo dislocirano enoto. Zaenkrat bo zanje skrbela ekipa zaposlenih iz našega doma.
Tudi za stanovalce, ki so bili na prvem testiranju negativni bo življenje v domu potekalo drugače. Do naslednjega testiranja, ki bo potekalo čez en teden, bodo omejeni na bivanje v svoji sobi, oz. kot predvideva krizni načrt, ki smo ga vzpostavili danes. Vsi se bomo ob reorganizaciji dela trudili za čim večje udobje naših stanovalcev. Sicer se danes vsi stanovalci, tudi tisti s pozitivnim brisom dobro počutijo in ne kažejo znakov okužbe.
Za informacije o počutju stanovalcev smo na voljo  na utečenih in objavljenih telefonskih številkah.
Pri organizaciji dela in življenja v rdeči coni nam pomoč in podporo nudijo ZD Zagorje, PGD Zagorje, Štab civilne zaščite, Komunala Zagorje, župan z ekipo Občine Zagorje, Vrtec Zagorje in SŠ Zagorje, seveda pa gre zahvala tudi župniku, gospodu Janezu Mihelčiču, ki je prisluhnil našim potrebam in omogočil bivanje okuženih stanovalcev v župnišču.
Hvala tudi vsem vam  za podporo,  zaupanje in razumevanje, ki ga v teh težkih trenutkih izkazujete naši ekipi. Zaposleni bomo z maksimalnim angažiranjem, predanostjo, strokovnostjo in srčnostjo pristopili k skrbi za vaše najdražje.
Ekipa DSO Izlake

Nazaj