OBVESTILO O AKTUALNIH RAZMERAH

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev!
Današnje testiranje je pokazalo, da se okužba z virusom COVID – 19 med stanovalci še vedno širi. Zaznali smo še dve okužbi, eno pri stanovalcu 3. nadstropja negovalnega oddelka (JAVOR) in eno pri stanovalcu prizidka, bivalni del doma.
Ker se okužbe še vedno pojavljajo razpršeno na celotnem območju doma, smo se odločili ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom zmanjševanja tveganja za prenos okužbe, podaljšati.
Ukrepi bodo v veljavi še ves naslednji teden. Obiski pri stanovalcih ne bodo mogoči, druženje med stanovalci, aktivnosti v dnevnih prostorih in izhodi stanovalcev iz doma bodo omejeni.
V naslednjem tednu bo še potekalo epidemiološko preverjanje in na podlagi rezultatov se bomo v ponedeljek, 28.2.2022 ponovno odločali o nadaljevanju ali sprostitvi ukrepov.
Še vedno se je možno naročiti na video klic (Viber ali Messenger) ali telefonski pogovor. Naročite se pri socialni delavki na telefonski številki 051 668 892, od ponedeljka do petka, med 13:00 in 15:00 uro. Prav tako lahko vsak dan za stanovalce prinesete pakete, ki jih pustite v vhodni avli na pripravljenem vozičku.
Zahvaljujemo se vam za podporo, razumevanje in potrpežljivost, o vseh novostih vas bomo sproti obveščali.
EKIPA DSO IZLAKE

Nazaj