OBNOVA DOMA

Spoštovani svojci in prijatelji doma!
Že zgodaj spomladi smo vas obvestili, da bomo v domu začeli z obnovitvenimi deli, saj smo za obnovo pridobili evropska sredstva iz projekta REACT EU. Zaradi težav pri iskanju izvajalca se je začetek del odmaknil v poletje. Na zadnjem razpisu smo bili uspešni in našli izvajalca, ki bo z deli pričel 1.8.2022, obnova se bo zaključila 31.8.2023.
Z obnovo bomo pričeli v vseh treh nadstropjih trakta A (nad ambulanto). Stanovalce, ki so nameščeni v tem delu stavbe bomo premeščali v tednih od 19.7. do 28.7.2022.
V času obnove bo parkirišče pred domom omejeno, saj bodo izvajalci potrebovali prostor za material in gradbeno mehanizacijo, zato vas prosimo, da parkirišče poiščete drugje (večje javno parkirišče je na voljo pri KS Izlake). Park za domom bo v tej fazi obnove možno uporabljati.
Vsekakor pa vse obiskovalce, stanovalce in zaposlene naprošamo, da spoštujete opozorila in varnostne oznake in se ne gibljete preblizu ograjenega dela gradbišča.
Pred nami je leto polno izzivov, na preizkušnji bodo naša zmožnost prilagajana spremembam, potrpežljivost, sodelovanje, solidarnost. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi zmogli obnovo pripeljati do konca. Nagrada bo seveda velika, obnovljeni, lepo opremljeni in funkcionalni prostori, ki bodo stanovalcem omogočali kvalitetno bivanje v našem domu.
Hvala vsem za potrpežljivost v času gradnje in podporo pri skrbi za vaše najdražje.
Ekipa DSO Izlake

Nazaj